+49 170 218 81 87

Wie zijn wij en waarom een Nederlandse verhuurorganisatie in het Eifel en Moezel gebied van Duitsland?

Al vele jaren mogen wij ons een succesvol makelaarskantoor in de Eifel noemen (www.eifel-immo-deutschland.nl).

We hebben niet alleen al vele mensen mogen begeleiden bij hun emigratie maar minstens zoveel mensen hebben in de Eifel of in het Moezelgebied hun ideale tweede huis of vakantiewoning gevonden. Een logische stap in dit proces is dat wij voor de eigenaren ook de gehele of gedeeltelijke verhuur kunnen regelen. Dit hebben we gerealiseerd in onze bedrijven Eifel Moezel Vakantiehuizen en Eifel Mosel Ferienhäuser. 

Laagste prijsgarantie

Het komt voor dat eigenaren van particuliere vakantiehuizen er voor kiezen om het vakantiehuis aan te bieden via meerdere verhuurorganisaties.

En verschillende, dikwijls zeer bekende, verhuurorganisaties berekenen hoge kosten aan de verhuurder, waardoor het huurbedrag veel hoger wordt. Wij hebben reeds enorme verschillen gezien. Dit verschil kan oplopen tot enkele honderden euro's per week reservering.

Door onze geringe kostenstructuur kunnen wij garanderen dat U bij onze organisatie altijd de laagste prijs betaald voor hetzelfde huis. Mocht U hetzelfde vakantiehuis vinden bij een andere professionele verhuurorganisatie welke een lagere prijs aanbiedt voor hetzelfde vakantiehuis in een zelfde periode, garanderen wij dat U het verschil per direct krijgt terug gestort op Uw bankrekening met een bonus van € 100,-.

Een extra voordeel voor U als huurder is dat wij alle vakantiehuizen en vakantiewoningen van binnen en van buiten kennen. Alleen op deze wijze is een goede en eerlijke beschrijving te geven van de aangeboden vakantiehuizen en vakantiewoningen in zowel het Eifel als Moezel gebied.

Omdat wij zelf reeds vele jaren in Uw vakantie gebied wonen en werken, kunnen wij U uitgebreid informeren over alle bezienswaardigheden in het Eifel en Moezel gebied.

Zodat U als huurder, maar ook als verhuurder, een vast (Nederlands) aanspreekpunt heeft in de buurt van Uw vakantieadres en U zorgeloos en vol vertrouwen kunt genieten van Uw vakantiehuis of vakantiewoning.

U bent van harte welkom.